Kids

Er zijn talloze redenen om te bedenken waarom een kids fotoshoot plaats kan vinden... Het lijkt een cliché, maar het is echt waar: voor je het weet zijn kinderen groot. Laat deze momenten nu nog vast leggen tijdens een kids fotoshoot. Het verschil tussen een kids fotoshoot en een familie fotoshoot is het volgende: tijdens een kids fotoshoot draait het alleen om de kinderen. Alleen zij komen samen en apart op de foto. Wil je graag foto’s laten maken waarbij het hele gezin in beeld is dan kun je het beste kiezen voor een gezinsfotoshoot. Tijdens een gezinsfotoshoot worden er foto’s gemaakt van alle gezinsleden samen en ook aparte samenstellingen zoals alleen mama met dochter, vader & zoon en ga zo maar door. De gezinsshoot is dus een stuk uitgebreider.

Tips wat betreft kleding en accessoires voor de kinderfotoshoot:
Kledingstukken in de kleuren wit, grijs of zachte pasteltinten komen hierin het beste naar voren. Ze geven een mooi naturel effect bij een lichte achtergrond en een mooi contrast.

Felle kleuren, drukke strepen, logo's, opvallende tekens en printjes zijn af te raden omdat ze de aandacht te veel kunnen afleiden en een rommelig en onrustig effect kunnen creëren.

Bekijk kids fotoshoots

Pakketten

Zilver

189
10 foto's
Online gallery met foto’s in hoge resolutie
Tips & informatie

Goud

229
20 foto's
Online gallery met foto’s in hoge resolutie
Tips & informatie


Neem contact op